Despre Noi

RIDA S ROMANIA este membra a Rida Group care opereaza direct sau prin subsidiare in Germania, Elvetia, Austria, Ungaria, Romania, Bulgaria si Serbia.
RIDA S ROMANIA si-a extins portofoliul in cadrul grupului prin dezvoltarea propriei divizii de echipamente oftalmologice si accesorii, acest lucru fiind posibil prin crearea unui departament distinct pentru vanzari si consultanta.

Ca o consecinta a cererii pietei de echipament optic si oftalmologic, firma Rida S Romania a fost fondata bazandu-se pe un portofoliu de produse de ultima generatie si o noua strategie de lucru, orientata spre nevoile tehnologice resimtite in domeniu.Firma noastra comercializeaza o serie de produse provenite de la producatori de renume din domeniul optic si oftalmologic: DGH Technology, GMedics, HTS, Lightmed, Next Sight, Nikon, Oertli, Optopol, Optos, Rexon Eye, Therma Eye si multe altele. Pozitia noastra pe piata din Romania s-a consolidat datorita a trei concepte strategice pe care le-am implementat in interiorul echipei noastre si care vizeaza satisfactia clientilor si partenerilor nostri:

Viziune

Dorim sa amplificam ideea de inovatie si calitate, oferind produse pentru domeniile oftalmologie, optica si servicii conexe, unice pe piata din Romania. Tindem catre pozitia de lider de piata sustinuta de doua valori care ne preocupa zi de zi: excelenta si profesionalism.

Misiune

Scopul nostru este de a deveni un partener pe termen lung pentru afacerea dumneavoastra, raspunzand, cu success, nevoilor in permanenta crestere, promovand si dezvoltand cele mai noi standarde de excelenta in domeniul serviciilor de optica medicala.

Valori

Profesionalism – printr-o atitudine dinamica, investim energie pentru a propune solutii viabile si a oferi garantia calitatii produselor noastre.

Responsabilitate – actionam, in permanenta, pentru a aduce un plus de profitabilitate oricarui business;

Respect – fiecare client al nostru este, in fapt, partenerul nostru;

Cultivam increderea in afaceri – slefuim fiecare relatie de afaceri pe care o formam prin empatie cu nevoile partenerilor nostri;

Clientii nostri sunt pe primul loc – pretuim unicitatea fiecarui client si venim in sprijinul acestora, incurajand spritul intreprinzator si initiativa. Reactionam rapid si cu flexibilitate maxima la cererile pietei;

Integritate – ne desfasuram activitatea etic si reponsabil, abordandu-ne partenerii de afaceri si colegii cu scopul de a creea valoare pentru fiecare dintre noi;

Pretuim munca in echipa si o consideram un factor esential in dobandirea succesului.
Fiecare parere conteaza si construim pentru angajatii nostri un mediu de lucru motivant ce se reflecta in satisfactia clientilor si calitatea serviciilor noastre.