Recomandarea Specialistului

Cumpararea unei masini de slefuit lentile – ce recomandăm?

masini de slefuit lentile

Intotdeauna achiziția unei masini de slefuit lentile noi aduce multiple avantaje.

Cumpărarea unei masini de slefuit lentile SH vine cu un singur avantaj – este mai ieftină. La achiziția unei mașini vechi nu trebuie omis un element important: cel care a folosit-o a renunțat la ea pentru că deja îi limita activitatea sau i-ar fi încărcat-o cu costuri suplimentare nejustificate.

Așa-numitele masini de slefuit lentile sunt aparate de precizie cu componente aflate în mișcare, supuse la solicitări puternice și de durată. Mici reglaje și ajustări se impun la intervale de timp. Din păcate, acestea nu pot suplini în totalitate uzura apărută, când devine necesar înlocuirea de piese.

Garanția achiziției este considerabil mai mică decât cea oferită la cea nouă.

Pe lângă buna funcționare în momentul achiziției, trebuie să se ia în cont și de capacitatea de servisare, de posibilitatea de achiziție de piese de schimb. Deseori aceste aspecte sunt trecute cu vederea la aparatura SH și se dovedesc a fi problematice destul de repede.

Producătorii aduc îmbunătățiri modelelor existente pe piață.

Aceste îmbunătățiri sunt aduse în scopul creșterii fezabilității, ușurării interacțiunii cu aparatul, introducerii de funcții noi sau îmbunătățirii celor existente. Ca de obicei, suportul este orientat către produsele mai noi.

Recomandarea este de a achiziționa masini de slefuit lentile noi.

Dacă situația nu permite, atunci se recomandă verificarea nu doar a funcționalității de moment a aparatului, ci și a posibilității de suport post garanție.

La RIDA Group avem o gamă variată de masini de slefuit, printre care se numără bestsellerele noastre Huvitz HPE-410 și Huvitz HPE-810. De asemenea, departamentul tehnic vă stă la dispoziție pentru orice defecțiuni ale echipamentelor oftalmologice. Pentru detalii, sunați-ne la 0751253137 sau cereți oferta pe mail: office@ridas.ro.

Adrian Barbieri
Director departament tehnic @ RIDA Group