Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Bine ați venit pe www.ridas.ro!

Această pagină detaliază modul în care RIDA S SRL prelucrează și protejează datele cu caracter personal ale utilizatorilor săi. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această politică de prelucrare a datelor.

1. Datele Cu Caracter Personal Colectate

1.1. Colectăm date cu caracter personal atunci când le furnizați voluntar, cum ar fi nume, adresă de e-mail, informații de contact sau alte detalii necesare pentru a vă oferi serviciile noastre.

1.2. Procesăm datele cu caracter personal numai în scopurile pentru care au fost colectate și în conformitate cu consimțământul dvs. sau alte baze legale aplicabile.

2. Scopurile Prelucrării Datelor

2.1. Prelucrăm datele cu caracter personal în scopul furnizării serviciilor solicitate, gestionării contului dvs., trimiterea de comunicări de marketing (cu consimțământul dvs.) și îmbunătățirii experienței dvs. pe site.

2.2. Nu vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri decât cele specificate în prezenta politică, cu excepția cazurilor în care este necesar sau permis de lege.

3. Securitatea Datelor

3.1. Implementăm măsuri tehnice și organizaționale pentru a proteja datele cu caracter personal împotriva accesului neautorizat, pierderii sau modificării.

3.2. Cu toate acestea, transmisia datelor prin internet nu este complet securizată, iar utilizarea site-ului se face pe propriul dvs. risc.

4. Partajarea Datelor cu Terțe Părți

4.1. Nu vom partaja datele dvs. cu caracter personal cu terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre sau este cerut de lege.

5. Drepturile Utilizatorilor

5.1. Aveți dreptul să solicitați acces la datele dvs. cu caracter personal, să le rectificați sau să le ștergeți. Pentru astfel de solicitări, vă rugăm să ne contactați la office@ridas.ro.

6. Modificări ale Politicii de Prelucrare a Datelor

6.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de prelucrare a datelor pentru a reflecta schimbările în practicile noastre și pentru a respecta legislația în vigoare.

6.2. Orice modificări vor fi afișate pe această pagină, iar utilizarea continuă a site-ului după aceste modificări constituie acceptarea acestora.

7. Contact

7.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la această politică de prelucrare a datelor, vă rugăm să ne contactați la office@ridas.ro.