Driving Ophthalmology

Orbirea Nocturnă

Orbirea Nocturnă

Această afecțiune, denumita nyctalopia, vă va face să aveți probleme in a vedea bine pe întuneric sau în lumină slabă. Nu este considerată o boală, ci mai degrabă un simptom al problemelor oculare subiacente, mai precis probleme retiniene.

Care sunt simptomele orbirii nocturne?
Cel mai frecvent simptom este vederea încețoșată atunci când conduci noaptea. Persoanelor cu orbire nocturnă le este greu să vadă stelele pe un cer senin noaptea. Intrarea într-o cameră întunecată este, de asemenea, foarte problematică pentru ei, mai ales dacă au intrat într-un loc întunecat imediat după ce au fost într-un mediu luminos

Ce cauzează orbirea nocturnă?

De obicei, cauza de bază este o problemă retiniană. Unele dintre celelalte cauze sunt enumerate mai jos.

● Miopie, miopie

● Glaucom

● Cataracta

● Retinita pigmentara

● Keratoconus

● Diabet

● Deficit de vitamina A

Se poate vindeca orbirea nocturnă?
În funcție de cauza principală a orbirii nocturne, aceasta poate fi vindecabilă. Dacă cauza de bază este miopia, deficitul de vitamina A, chirurgia refractivă și cataracta, atunci totul este tratabil. Puteți avea din nou o vedere normala.Din păcate, vederea noastră nocturnă se deteriorează pe măsură ce îmbătrânim. Deși există multe condiții care ne înrăutățesc capacitatea de a vedea bine noaptea, inclusiv fumatul, lumina soarelui și timpul petrecut pe ecran, există și lucruri care pot fi făcute pentru a ne îmbunătăți vederea nocturnă.

Cu ajutorul produselor noastre, toate patoloogiile se transforma din probleme in solutii!
www.ridas.ro

Lasă un răspuns