Termeni și Condiții

Bine ați venit pe www.ridas.ro!

Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți supus următoarelor termeni și condiții de utilizare. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații înainte de a utiliza site-ul nostru.

1. Conținutul Site-ului

1.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului de pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice sau alte materiale, sunt rezervate RIDA S SRL
sau partenerilor săi licențiați.

1.2. Utilizarea neautorizată a conținutului acestui site poate încălca drepturile de autor și alte legi aplicabile și poate atrage sancțiuni legale.

2. Utilizarea Site-ului

2.1. Utilizarea site-ului nostru este permisă doar în scopuri legale și conforme cu acești Termeni și Condiții.

2.2. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul în scopuri care ar putea aduce prejudicii sau interfera cu funcționarea normală a acestuia.

3. Confidențialitatea și Protecția Datelor

3.1. Colectăm și prelucrăm datele dvs. personale în conformitate cu Politica noastră de Confidențialitate. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu această prelucrare.

3.2. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale conform standardelor industriei și a legilor aplicabile.

4. Legături Externe

4.1. Site-ul nostru poate conține legături către site-uri terțe. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri.

5. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

5.1. RIDA S SRL își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, cu sau fără notificare prealabilă.

5.2. Continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări reprezintă acceptarea acestora.

6. Contact

6.1. Pentru întrebări sau preocupări referitoare la acești Termeni și Condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa office@ridas.ro.