Rida Group`s Blog

Tratamente pentru degenerescența maculară-Ridas-aparatura medicala oftalmologie

Degenerescența maculară legată de vârstă (AMD) este o afecțiune multifactorială și principala cauză de orbire ireversibilă la populația vârstnică, numărul pacienților afectați fiind estimat la 288 milioane până în 2040. Natura sa progresivă și ireversibilă are ca precursor principal îmbătrânirea, fiind principalul factor de risc pentru dezvoltarea AMD, prin urmare, pe măsură ce speranța de viață crește, această povară va deveni în cele din urmă mai mare în viitorul previzibil.
În prezent, gestionarea AMD de tip uscat constă în observare, evaluări periodice de urmărire și documentare, pentru recunoașterea în timp util a deteriorării funcției vizuale cu reabilitare adecvată și detectarea timpurie a neovascularizării coroidiene (CNV). Sunt investigate mai multe căi terapeutice care vizează: (1) Prevenirea Bolilor, (2) oprirea progresiei bolii și/sau (3) restabilirea vederii.
Rida Group vine in ajutor cu solutia completa pentru tratamentul Sindromului de ochi uscat de ambele tipuri. Astfel, formula magica este reprezentata de Resono(RexonEye), ThermaEyePlus(IPL) si Huvitz HDA-100.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Suntem aici pentru tine!